श्याम थारो नाम लागे भकतो ने प्यारो है Lyrics | Shyam Tharo Naam Lage Bhakta Ne Pyaro Hai Lyrics

श्याम थारो नाम लागे भकतो ने प्यारो है Lyrics

थारे नाम सु बाबा, पहचान है म्हारी,
थारे नाम को, जोर है,
थारे नाम सु चालें, ये गाडली म्हारी,
दुनिया में शोर है,
श्याम थारो नाम,
श्याम थारो नाम लागे भकतो ने प्यारो है,
श्याम थारो नाम,
श्याम थारो नाम लागे भकतो ने प्यारो है
म्हारे जीने को सहारो है,
श्याम थारो नाम,
श्याम थारो नाम लागे भकतो ने प्यारो है,
श्याम थारो नाम,

थारो नाम लेता ही, लागे है जु म्हाने, कि थे हो सामने,
कितनो ही बड़ो हो काम, थारो नाम कर देवै,
छोटो सो काम नै,
म्हारो तो बाबा…
म्हारो तो बाबा, थारे नाम सु गुज़ारो है …
म्हारे जीने को सहारो है…
श्याम थारो नाम…
श्याम थारो नाम लागे भकतो ने प्यारो है,
श्याम थारो नाम,

इसे भी पढ़ें   म्हाने राखे म्हारो श्याम हथेली पे Lyrics | Mhane Rakhe Mharo Shyam Hatheli Pe Lyrics

जद से लियो थारो नाम, बनने लग्या है काम,
कि इब तो मौज़ है
खुशियां ही खुशियां है, इ जिंदगानी मे,
की मस्ती रोज़ है… ओ…
श्याम थारो नाम…
श्याम थारो नाम म्हारे जीवन को रखवारो है,
म्हारे जीने को सहारो है..
श्याम थारो नाम…
श्याम थारो नाम लागे भकतो ने प्यारो है,
श्याम थारो नाम…

थारे नाम सु जीती, हारी हुई बाज़ी, थारो नाम ही काफी है..
कितनो ही बड़ो पापी, लेवे जो नाम थारो,
मिलजावै माफ़ी है…ओ…
थारे नाम सु बाबा…
थारे नाम सु बाबा, म्हारे जीवन में उजियारो है..
नाम सु बाबा..
थारे नाम सु बाबा, म्हारे जीवन में उजियारो है,
म्हारे जीने को सहारो है..

थारे नाम सु बाबा, पहचान है म्हारी,
थारे नाम को, जोर है,
थारे नाम सु चालें, ये गाडली म्हारी,
दुनिया में शोर है,
श्याम थारो नाम,
श्याम थारो नाम लागे भकतो ने प्यारो है,
श्याम थारो नाम,
श्याम थारो नाम लागे भकतो ने प्यारो है
म्हारे जीने को सहारो है,
श्याम थारो नाम,
श्याम थारो नाम लागे भकतो ने प्यारो है,
श्याम थारो नाम ||

इसे भी पढ़ें   मन पेरशान है, दिल भी हैरान है Lyrics | Man Pareshan Hai Dil Bhi Hairan Hai Lyrics

Shyam Tharo Naam Lage Bhakta Ne Pyaro Hai Lyrics

Thaare Naam Sun Baaba,
Pahachaan Hai Mhaari
Thaare Naam Ko, Jor Hai,
Thaare Naam Su Chaalen,
Ye Gaadali Mhaari
Duniya Mein Shor Hai,
Shyaam Thaaro Naam,
Shyaam Thaaro Naam ,
Laage Bhakato Ne Pyaaro Hai.
Shyaam Thaaro Naam,
Mhaare Jine Ko Sahaaro Hai,
Shyaam Thaaro Naam,
Shyaam Thaaro Naam ,
Laage Bhakato Ne Pyaaro Hai.

Thaaro Naam Leta Hi,
Laage Hai Ju Mhaane,
Ki The Ho Saamane,
Kitano Hi Bado Ho Kaam,
Thaaro Naam Kar Devai,
Chhoto So Kaam Nai,
Mhaaro To Baaba,
Mhaaro To Baaba,
Thaare Naam Su Guzaaro Hai,
Mhaare Jine Ko Sahaaro Hai,
Shyaam Thaaro Naam,
Laage Bhakato Ne Pyaaro Hai.

इसे भी पढ़ें   दानी हो कर तू चुप बैठा ये कैसी दातारी रे Lyrics | Dani Hokar Kyu Chup Baitha Bhajan Lyrics

Jad Se Liyo Thaaro Naam,
Banane Lagya Hai Kaam,
Ki Ib To Mauz Hai,
Khushiyaan Hi Khushiyaan Hai ,
I Jindagaani Me,
Ki Masti Roz Hai,
Shyaam Thaaro Naam,
Shyaam Thaaro Naam Mhaare,
Jivan Ko Rakhavaaro Hai,
Mhaare Jine Ko Sahaaro Hai,
Shyaam Thaaro Naam,
Shyaam Thaaro Naam ,
Laage Bhakato Ne Pyaaro Hai.

Thaare Naam Su Jiti,
Haari Hui Baaji,
Thaaro Naam Hi Kaaphi Hai,
Kitano Hi Bado Paapi,
Leve Jo Naam Thaaro,
Milajaavai Maafi Hai,
Thaare Naam Su Baaba,
Thaare Naam Su Baaba,
Mhaare Jivan Mein Ujiyaaro Hai,
Naam Su Baaba,
Shyaam Thaaro Naam,
Shyaam Thaaro Naam ,
Laage Bhakato Ne Pyaaro Hai.

अपनों से साझा करें

Leave a Comment