नाथ मैं थारो जी थारो Lyrics| Nath Me Tharo Ji Tharo Lyrics

नाथ मैं थारो जी थारो Lyrics

नाथ मैं थारो जी थारो,
चोखो, बुरो, कुटिल अरु कामी, जो कुछ हूँ सो थारो….

बिगड्यो हूँ तो थाँरो बिगड्यो, थे ही मनै सुधारो,
सुधर्‌यो तो प्रभु थाँरो सुधर्‌यो, थाँ सूँ कदे न न्यारो,
नाथ मैं थारो जी थारो….

बुरो, बुरो, मैं बहुत बुरो हूँ, आखर टाबर थाँरो,
बुरो कुहाकर मैं रह जास्यूँ, नाम बिगड़सी थाँरो,
नाथ मैं थारो जी थारो….

थाँरो हूँ, थाँरो ही बाजूँ, रहस्यूँ थाँरो, थाँरो,
आँगलियाँ नुँहँ परै न होवै, या तो आप बिचारो,
नाथ मैं थारो जी थारो….

मेरी बात जाय तो जाए, सोच नहीं कछु म्हारो,
मेरे बड़ो सोच यों लाग्यो, बिरद लाजसी थाँरो,
नाथ मैं थारो जी थारो….

इसे भी पढ़ें   kali kamili wain mera yaar hai lyrics

जचे जिस तरह करो नाथ, अब, मारो चाहै थारो,
जाँघ उघाड्याँ लाज मरोला, ऊँडी बात बिचारो,
नाथ मैं थारो जी थारो….

Nath Me Tharo Ji Tharo Lyrics in English

Nath main tharo ji tharo,
Chokho, buro, kutil aru kaami, jo kuch hoon so tharo…

Bigadyo hoon to tharo bigadyo, the hi manai sudharo,
Sudharyo to prabhu tharo sudharyo, thaan su kade na nyaro,
Nath main tharo ji tharo….

Buro, buro, main bahut buro hoon, akhar tabar tharo,
Buro kuhaakar main rah jasyoon, naam bigadasi tharo,
Nath main tharo ji tharo….

Tharo hoon, tharo hi baju, rahasyoon tharo, tharo,
Aangliyaan nuh parai na hovai, ya to aap bicharo,
Nath main tharo ji tharo….

इसे भी पढ़ें   हारे का तू है, सहारा सांवरे Lyrics | Haare Ka Tu Hai Sahara Saware Lyrics

Meri baat jaay to jaaye, soch nahin kuch mharo,
Mere bado soch yon lagyo, birad laajasi tharo,
Nath main tharo ji tharo….

Jache jis tarah karo nath, ab, maaro chahai tharo,
Jangh ughadyaan laaj marola, oondi baat bicharo,
Nath main tharo ji tharo….

अपनों से साझा करें

Leave a Comment