म्हारे मन की बात,बाबा थारे से ना छानी हैं Lyrics| Mhare Man Ki Baat Baba Lyrics

म्हारे मन की बात,बाबा थारे से ना छानी हैं Lyrics

म्हारे मन की बात,
बाबा थारे से ना छानी हैं,
थाने लाज बचानी हैं,
म्हारे मन की बात ।।

बालक म्हे हां थारा,
थे ही तो बस म्हारा,
ओ कुल का देवता,
आडा ही आया हो,
म्हाने बचाया हो,
ओ बाबा थे ही सदा,
भुला कैया श्याम,
थारी इतनी मेहरबानी हैं,
थाने लाज बचानी हैं,
म्हारे मन की बात ।।

दुखड़ा का मारया हां,
पल्लो पसारया हां,
दयालु मेहर करो,
आ जाओ श्याम धणी,
ले हाथा मोर छड़ी,
थे मत ना देर करो,
अन्तर्यामी श्याम,
बोलो क्या कि खीचा तानी हैं,
थाने लाज बचानी हैं,
म्हारे मन की बात ।।

इसे भी पढ़ें   थारा मंदिर म लागी जगा जोत लिरिक्स | Thara Mandir M Lagi Jaga Jot Lyrics

नसीब खोटो है, पर मालिक मोटो है,
तो डर किस बात को,
मनड़ो यो काचो है, तू देव सांचो है,
रखवालो दिन रात को,
विपदा जो आई,
बाबा थाने ही सल्टाणी है,
थाने लाज बचानी हैं,
म्हारे मन की बात ।।

बैगा सा आ जाओ,
धीरज बंधा जाओ,
घटा घनघोर है,
आया नई बनती क्या,
आनो ही पड़ती श्याम,
थारे पर जोर है,
डगमग डोले नांव,
थाने पार लगाणी है,
थाने लाज बचानी हैं,
म्हारे मन की बात ।।

Mhare Man Ki Baat Baba Lyrics in English

Mhare mann ki baat,
Baba thare se na chhaani hai,
Thaane laaj bachaani hai,
Mhare mann ki baat.

इसे भी पढ़ें   ये जहाँ दीवाना बाबा श्याम का सहारा बाबा श्याम का भजन लिरिक्स | Ye Jaha Diwana Baba Shyam Ka Lyrics

Balak, mhe haan thara,
The hi to bas mhara,
O kul ka devta,
Aada hi aaya ho,
Mhane bachaaya ho,
O baba the hi sada,
Bhula kaiya Shyam,
Thari itni meharbani hai,
Thaane laaj bachaani hai,
Mhare mann ki baat.

Dukhda ka maarya haan,
Pallo pasaarya haan,
Dayalu meher karo,
A jao Shyam dhani,
Le haatha mor chhadi,
The mat na der karo,
Antaryaami Shyam,
Bolo kya ki khicha taani hai,
Thaane laaj bachaani hai,
Mhare mann ki baat.

Naseeb khoto hai, par malik moto hai,
To dar kis baat ko,
Manḍo yo kaacho hai, tu dev saancho hai,
Rakhwalo din raat ko,
Vipada jo aayi,
Baba thaane hi sultani hai,
Thaane laaj bachaani hai,
Mhare mann ki baat.

इसे भी पढ़ें   छोटी छोटी गैया लिरिक्स {Chhoti chhoti gaayiyan lyrics}

Baiga sa a jao,
Dheeraj bandha jao,
Ghata ghan-ghor hai,
Aaya nai banti kya,
Aano hi padti Shyam,
Thare par jor hai,
Dagmag dole naam,
Thaane paar lagaani hai,
Thaane laaj bachaani hai,
Mhare mann ki baat.

अपनों से साझा करें

Leave a Comment