हरियाणवी भोले के भजन Lyrics | Haryanvi Bhole Ke Bhajan Lyrics

दोस्तों इस पोस्ट में हमने आप को हरियाणवी भोले के भजन Lyrics, Haryanvi Bhole Ke Bhajan Lyrics भोले बाबा के भजन लिखित में, हरियाणवी भजन भोले के, भोलेनाथ के भजन पुराने, शिव जी के भजन हिंदी में, भोले शिव जी के भजन, भोलेनाथ के नए भजन, भोले शंकर के प्राचीन भजन लिखित में दिया है आप सब को जरूर पसंद आयेगी।

Haryanvi Bhole Ke Bhajan Lyrics|Main jodoo haath sun Bhole Nath, yo teri bhaang ka panga se Lyrics in Hindi

मैं जोडू हाथ सुन भोले नाथ यो तेरी भांग का पंगा से,
सब जाने तेरे गोरा तेरा भोला मस्त मलंगा से .
जब से तेरे व्याही भोले मिला मने आराम नही,
तेरे भांग के चक्र में यो बेठा घर का काम नही.
यु सोचु था भोला प्यारी मेरी सेवा करेगी,
ताजा ताजा रोज सवेरे भांग घोट के पिलावे गी.
कदे चिलम कदे भांग तेरा यो साग बड़ा बेढंगा से,
सब जाने तेरे गोरा तेरा भोला मस्त मलंगा से.
हरी द्वार का मेला भोले कदे मने दिखाया न,
अपनी गोरा प्यारी का तने कदे भी लाड लडाया न.
हरिद्वार पे गोरा चल तने हिन्दुस्तान घुमाऊ मैं,
जल्दी हो ले तयार रे गोरा झूठ नही बेह्काऊ मैं.
कैसे करू शिंगार भोले ना शीशा न कंगा है,
सब जाने तेरे गोरा तेरा भोला मस्त मलंगा से.
मेरा तो जी कर रहा भोले मने घुमा दे हरयाना,
सीधे साधे लोक ओठे के दूध दही का सेठाना,
भेद नाथ पे गोरा आज मोटा पाटा चाला रे.
हरयाने में दास ख़ास मेरा शेहर भिभानी वाला रे,
मने सुनेया से भीम सेन वो मानुष बड़ा ही चंगा से
सब जाने तेरे गोरा तेरा भोला मस्त मलंगा से.

Main jodoo haath sun Bhole Nath, yo teri bhaang ka panga se Lyrics in English

Main jodoo haath sun Bhole Nath, yo teri bhaang ka panga se
Sab jaane tere gora, tera Bhole mast malanga se
Jab se tere vyahi Bhole mila, mane aaram nahi
Tere bhaang ke chakkar mein yo baitha ghar ka kaam nahi
Yu sochu tha Bhole pyari meri seva karegi
Taaza taaza roz savere bhaang ghont ke pilavegi
Kade chilam, kade bhaang, tera yo saag bada bedhanga se
Sab jaane tere gora, tera Bhole mast malanga se
Hari dwar ka mela Bhole, kade mane dikhaya nahi
Apni gora pyaari ka tane kade bhi laad ladaya nahi
Haridwar pe gora chal, tane Hindustan ghumaun main
Jaldi ho le tayyar re, gora jhooth nahi behkaun main
Kaise karu shingaar Bhole na, sheesha na kanga hai
Sab jaane tere gora, tera Bhole mast malanga se
Mera to ji kar raha Bhole, mane ghuma de Haryana
Seedhe sadhe lok othe ke doodh dahi ka sethana
Bhed Nath pe gora aaj, mota pata chala re
Haryana mein daas khaas, mera shehar Bhiwani wala re
Mane suneya se Bhim Sen, wo maanav bada hi changa se
Sab jaane tere gora, tera Bhole mast malanga se

इसे भी पढ़ें   jeete bhi lakdi lyrics

अज से आगे भोले नाथ तेरी भांग बिलकुल बंद से Lyrics

तू घोटा लान दे ये मोसम नीरे पसंद से
अज से आगे भोले नाथ तेरी भांग बिलकुल बंद से

फेर नही मांगू गा गोरा आज तो भांग पिला दे
इसा भांग में के से भोले तू मने बता दे
इक लोटा पी के देखो आवे घना आनंद से
अज से आगे भोले नाथ तेरी भांग बिलकुल बंद से

भुट्टी पैदा करे ये धरती साधू संता की खातिर
काजू मेवा क्यों न खाता सब देवो में चकर
नाचो में आवे रे गोरा बोली तेरी गुल्क्न्ध से
अज से आगे भोले नाथ तेरी भांग बिलकुल बंद से

हरी भांग की गठरी में आंदनी पे धर लिया
कमल सिंह गोरा ने फिर लास्ट घोटा लाया,
अच्छा व्याह करवाया घर में पे गया फंद से
अज से आगे भोले नाथ तेरी भांग बिलकुल बंद से

Aj se aage Bhole Nath teri bhaang bilkul band se Lyrics in English

Tu ghota laan de ye mosam neere pasand se
Aj se aage Bhole Nath teri bhaang bilkul band se

Fer nahi mangoo ga Gora, aj to bhaang pila de
Isa bhaang mein ke se Bhole, tu mane bata de
Ek lota pee ke dekho aave ghana anand se
Aj se aage Bhole Nath teri bhaang bilkul band se

Bhutti paida kare ye dharti sadhu Santa ki khathir
Kaju mewa kyun na khata sab devo mein chakar
Nacho mein aave re Gora boli teri gulkandh se
Aj se aage Bhole Nath teri bhaang bilkul band se

Hari bhaang ki gathri mein aandani pe dhar liya
Kamal Singh Gora ne phir last ghota laaya,
Achha vyah karvaya ghar mein pe gaya fand se
Aj se aage Bhole Nath teri bhaang bilkul band se

इसे भी पढ़ें   Top 20 माता के भजन लिरिक्स|Mata ke Bhajan Lyrics

इब के भोले काम चला ले हैंडपंप के पानी से Lyrics

चारो तरफ लॉकडाउन है,
बंदी सिटी बंद टाउन है
पुलिस खड़ी और सील है बॉर्डर
गोरवेंट का सख्त है आर्डर
हरिद्वार मैं जा नही सकता ज्यदा भीड़ लगा नही सकता
इतना रिस्क उठा नही सकता
सो बाता की इक बात इब के थारी कावड ल्या नही सकता
अछि तरह वाकिफ है अपने बचेया की कहानी से
इब के भोले काम चला ले हैंडपंप के पानी से

हलवा खा ले चूरमा खा ले बुरा शकर भेजू गा
चलम भरा के भांग घुटाले जान मांग ले दे दुगा
थोडा सा गंगा जल लग रह पी पी इक पुराणी से
इब के भोले काम चला ले हैंडपंप के पानी से

दादी जावन से ते न तटे से दादा छचर छांटे से
सांझ बताऊ भोले बाबा मेरा भी मन घाटे से
शिंगपरिया बाहर नही जा सकता कदे अपनी बूढी शानी से
इब के भोले काम चला ले हैंडपंप के पानी से

Ib ke bhole kaam chala le handpump ke paani se Lyrics in English

Charo taraf lockdown hai,
Bandi city band town hai
Police khadi aur seal hai border
Goravent ka sakht hai order
Haridwar mein ja nahi sakta zyada bheed laga nahi sakta
Itna risk utha nahi sakta
So baata ki ik baat ib ke thari kaavad lyaa nahi sakta
Achhi tarah vaakif hai apne bacheya ki kahani se
Ib ke bhole kaam chala le handpump ke paani se

Halwa kha le churma kha le bura shakar bheju ga
Chalam bhara ke bhaang ghutale jaan mang le dunga
Thoda sa Ganga jal lag raha pee pee ik purani se
Ib ke bhole kaam chala le handpump ke paani se

Daadi jaawan se te na tataye se daada chhachar chhaante se
Saanjh batau Bhole Baba mera bhi mann ghataaye se
Shingapariya bahar nahi ja sakta kade apni boodi shaani se
Ib ke bhole kaam chala le handpump ke paani se

म्हारा मन तरसे भोले मिलने को तरस ते है Lyrics

म्हारा मन तरसे भोले मिलने को तरस ते है
लॉकडाउन हटा भोले कावड को तरस ते है
म्हारा मन तरसे भोले मिलने को तरस ते है

इसे भी पढ़ें   Kesariya Baalam aao ni lyrics Hindi and English

हरी द्वार की नगरी में भोले मेले लगते है
हरी की पोड़ी गूंजे जय कारे लगते है,
म्हारा मन तरसे भोले मिलने को तरस ते है

नंदी की सवारी है केलाश के वासी हो
हर हर बम बम भोले डमरू भी भजते है,
म्हारा मन तरसे भोले मिलने को तरस ते है

नर नारी सब भोले कावड तेरी लाते है
जल भर कर के भोले किरपा तेरी पाते है
म्हारा मन तरसे भोले मिलने को तरस ते है

चाहे पड़ जावे छाले पग फिर भी ना रुकते है
दया दृष्टि से तेरी भोले मंजिल को पाते है
म्हारा मन तरसे भोले मिलने को तरस ते है

काँधे धर कर भोले कावड़िया जो चलते है
छम छम बाजे धुंगरु नागर शंख भी बजते है
म्हारा मन तरसे भोले मिलने को तरस ते है

Mhara man tarse Bhole milne ko Lyrics in English

Mhara man tarse Bhole milne ko taras te hai
Lockdown hata Bhole Kaavd ko taras te hai
Mhara man tarse Bhole milne ko taras te hai

Hari dwar ki nagri mein Bhole mele lagte hai
Hari ki podi goonje Jai kaare lagte hai,
Mhara man tarse Bhole milne ko taras te hai

Nandi ki sawaari hai Kailash ke vaasi ho
Har Har Bam Bam Bhole damru bhi bhajte hai,
Mhara man tarse Bhole milne ko taras te hai

Nar naari sab Bhole Kaavd teri laate hai
Jal bhar kar ke Bhole kirpa teri paate hai
Mhara man tarse Bhole milne ko taras te hai

Chahe pad jaave chaale pag phir bhi na rukte hai
Daya drishti se teri Bhole manzil ko paate hai
Mhara man tarse Bhole milne ko taras te hai

Kanthe dhar kar Bhole Kaavadiya jo chalte hai
Cham cham baaje dhungaru nagar shankh bhi bajte hai
Mhara man tarse Bhole milne ko taras te hai

इसे भी पढ़ें–

तो दोस्तों आज का हमारा यह पोस्ट हरियाणवी भोले के भजन Lyrics | Haryanvi Bhole Ke Bhajan Lyrics आपको कैसा लगा हमें जरूर अवगत कराएं। इस पोस्ट में हमने भगवान शिव के हरियाणवी भजन आप सब को उपलब्ध कराया है।

अपनों से साझा करें

Leave a Comment