गजानंद सरकार पधारो,कीर्तन की तैयारी है Lyrics | Gajanand Sarkar Padharo Lyrics

गजानंद सरकार पधारो,कीर्तन की तैयारी है Lyrics

गजानंद सरकार पधारो,
कीर्तन की तैयारी है,
आओ आओ बेगा आओ,
चाव दरस को भारी है।।

थे आवो ज़द काम बणेला,
था पर म्हारी बाजी है,
रणत भंवर गढ़ वाला सुण लो,
चिन्ता म्हाने लागी है,
देर करो मत ना तरसाओ,
चरणा अरज ये म्हारी है,
गजानंद सरकार पधारो।।

रिद्धि सिद्धी संग आओ गजानन,
देवों दरस थारा भगता ने,
भोग लगावा ढोक लगावा,
पुष्प चढ़ावा चरणा मे,
गजानंद थारा हाथा मे,
अब तो लाज हमारी है,
गजानंद सरकार पधारो।।

भगता की तो विनती सुनली,
शिव सूत प्यारो आयो है,
जय जयकार करो गणपति की,
म्हारो मन हर्शायो है,
बरसेंगा अब रस कीर्तन मे,
भगतौ महिमा भारी है,
गजानंद सरकार पधारो।।

इसे भी पढ़ें   गोरा के लाल बड़े प्यारे लगे Lyrics | Gaura Ke Laal Bade Pyaare Lage Lyrics

Gajanand Sarkar Padharo Lyrics in English

Gajanan sarkar padharo,
Kirtan ki taiyari hai,
Aao aao bega aao,
Chav dars ko bhari hai.

The aavo zad kaam banela,
Tha par mhari baaji hai,
Ranat bhawar gadh wala sun lo,
Chinta mhane lagi hai,
Der karo mat na tarasao,
Charana arz ye mhari hai,
Gajanan sarkar padharo.

Riddhi siddhi sang aao Gajanan,
Devo daras thara bhagta ne,
Bhog lagava dhok lagava,
Pushp chadhava charana me,
Gajanan thara haatha me,
Ab to laaj hamari hai,
Gajanan sarkar padharo.

Bhagta ki to vinati sunli,
Shiv sut pyaro aayo hai,
Jai jai kar karo Ganpati ki,
Mharo man harshayo hai,
Barsenga ab ras kirtan me,
Bhagto mahima bhari hai,
Gajanan sarkar padharo.

इसे भी पढ़ें   महाराज गजानंद आवो जी लिरिक्स | Maharaj Gajanan Aao Ji Lyrics
अपनों से साझा करें

Leave a Comment