छोटी छोटी गैया लिरिक्स {Chhoti chhoti gaayiyan lyrics}

छोटी छोटी गैया, छोटे छोटे ग्वाल भगवान श्री कृष्ण जी के लिए लिखा गया एक बहुत ही सुन्दर भजन है। इस पोस्ट में हम आपको इस भजन छोटी छोटी गैया लिरिक्स {Chhoti chhoti gaayiyan lyrics} का lyrics हिंदी और इंग्लिश दोनों भाषाओं में उपलब्ध करा रहे हैं, और उम्मीद करते हैं आपको पसंद आएगी।

छोटी छोटी गैया लिरिक्स

छोटी छोटी गैया, छोटे छोटे ग्वाल ।

छोटो सो मेरो मदन गोपाल ॥

आगे आगे गैया पीछे पीछे ग्वाल।

बीच में मेरो मदन गोपाल॥

कारी कारी गैया, गोरे गोरे ग्वाल।

श्याम वरण मेरो मदन गोपाल॥

घास खाए गैया, दूध पीवे ग्वाल।

माखन खावे मेरो मदन गोपाल॥

इसे भी पढ़ें   Lyrics आई भवानी तुझ्या कृपेने | Aai Bhawani Tuzya Krupene Bhajan Lyrics

छोटी छोटी लकुटी, छोले छोटे हाथ।

बंसी बजावे मेरो मदन गोपाल॥

छोटी छोटी सखियाँ, मधुबन बाग़।

रास राचावे मेरो मदन गोपाल॥

Chhoti chhoti gaayiyan lyrics in English

Chhoti chhoti gaayiyan, chhote chhote gwaal.

Chhoto so mero madan gopaal.

Aage aage gaayiyan, peeche peeche gwaal.

Beech mein mero madan gopaal.

Kaari kaari gaayiyan, gore gore gwaal.

Shyam varn mero madan gopaal.

Ghaas khaaye gaayiyan, doodh peeve gwaal.

Makhan khaave mero madan gopaal.

Chhoti chhoti lakuti, chhote chhote haath.

Bansi bajaave mero madan gopaal.

Chhoti chhoti sakhiyaan, madhuban baagh.

Raas rachaave mero madan gopaal.

Chhoti chhoti gaayiyan lyrics video

अपनों से साझा करें

Leave a Comment