Lyrics आँख्या रो काजल थारो, होठां री लाली जी | Aakhya Ro Kajal Tharo Lyrics

आँख्या रो काजल थारो, होठां री लाली जी Lyrics

आँख्या रो काजल थारो, होठां री लाली जी,
तो अईया की लटक ना, पेल्या देखि भाली जी,
आँख्या रो काजल थारो…..

मोर मुकुट की थारे, शोभा घनेरी जी,
तो केसर को टीको नख, बेसर मतवालीजी,
होठां री लाली जी..
आँख्या रो काजल थारो…

काना में कुण्डल थारे, गल में गलपटियो जी,
तो कुण्डल के निचे झूमे, चम् चम् करती बाली जी,
होठां री लाली जी..
आँख्या रो काजल थारो…

हीरा और पन्ना जडियो, हार जड़ाऊ जी,
तो कटी पर लटके लट, नागण जैसी काली जी
होठां री लाली जी..
आँख्या रो काजल थारो…

इसे भी पढ़ें   लाल चुनरिया ओढ़ ली मेरे बांके सांवरिया | Lal Chunariya Odh Li Maine Lyrics

दुलरी-तिलरी भी झूले, बाजूबंद पुंचि जी,
तो फेंटो गुलनारी ज्यामे, झीणी-झीणी जाली जी,
होठां री लाली जी..
आँख्या रो काजल थारो…

पिले पीताम्बर किया, लहर अनूठी जी,
तो रुणक-झुणक पग, नूपुर नखराली जी
होठां री लाली जी..
आँख्या रो काजल थारो…

श्याम बहादुर थारा, ‘शिव’ यश गावेजी,
तो उजड़ये दिला का दाता, थे ही हो बनमाली जी,
होठां री लाली जी..
आँख्या रो काजल थारो…

Aakhya Ro Kajal Tharo Lyrics in English

Aankhya ro kajal tharo, hothon ki laali ji,
To aiya ki latk na, pelya dekhi bhali ji,
Aankhya ro kajal tharo…

Mor mukut ki thare, shobha gheneri ji,
To kesar ko tiko nakh, besar matwali ji,
Hothon ki laali ji…
Aankhya ro kajal tharo…

इसे भी पढ़ें   Lyrics लो आ गया अब तो श्याम मैं शरण तेरी | Lo Aa Gaya Ab To Shyam Lyrics

Kana mein kundal thare, gal mein galpatiyo ji,
To kundal ke niche jhume, cham cham karti bali ji,
Hothon ki laali ji…
Aankhya ro kajal tharo…

Heera aur panna jadiyo, haar jadau ji,
To kati par latke lat, nagan jaisi kali ji,
Hothon ki laali ji…
Aankhya ro kajal tharo…

Dulari-tilari bhi jhule, bazu band punch ji,
To phento gulnari jyame, jheeni-jheeni jali ji,
Hothon ki laali ji…
Aankhya ro kajal tharo…

Pile pitambar kiya, lehar anoothi ji,
To runak-jhunak pag, noorpur nakharali ji,
Hothon ki laali ji…
Aankhya ro kajal tharo…

Shyam Bahadur thara, ‘Shiv’ yash gawe ji,
To ujade dila ka data, the hi ho banmali ji,
Hothon ki laali ji…
Aankhya ro kajal tharo…

इसे भी पढ़ें   अब तो आजा रे नारायण लेर गुडलो लिरिक्स | Ab to aaja re Narayan ler gudlo Lyrics
अपनों से साझा करें

Leave a Comment